Новини

Отець Дмитрій провів обряд освячення та благословити пасок на хлібозаводі.

ПАТ «Балаклійське хлібоприймальне підприємство» розпочало підготовку до світлого та величного свята Воскресіння Христового, яке відзначатиметься православними 20 квітня. У вівторок, напередодні Великодня, керівництво хлібозаводу, як і минулого року, запросило Благочинного отця Дмитра Ларцева провести обряд освячення та благословити процес виготовлення пасок.
Щоб Великодня здоба була смачною, духмяною та пишною, у її приготування вкладається душа і тепло жіночих рук. Паска, як і завжди, випікається тільки з натуральних інгредієнтів. У цьому й секрет доброго смаку. У передсвяткові дні вироби пропонуються приватним підприємцям з гнучкою системою знижок, випікаються на замовлення. Кекси «Святковий», «Домашній», «Творожний», різної ваги, від 100 грамів до кілограма, на всі смаки вимогливого споживача і на будь-який гаманець. Ціни – на рівні минулого року. Уся продукція без хімічних добавок, штучних поліпшувачів та консервантів, Серед новинок торт «Пасхальний» у картонній упаковці. Святкової продукції буде виготовлено до 7 тонн. Наша паска користується попитом, зокрема, через свою натуральність. Так, і знаходить свого покупця не тільки в нашому районі, а й у Барвінківському, Боровському, Зміївському, Первомайському та Чугуївському. Своїм автотранспортом продукт доставляється і в Харківські супермаркети.
Особлива, таємнича атмосфера запанувала в хлібному цеху, коли отець Дмитро звернувся до всіх присутніх працівниць з промовою та побажанням: «Знайти в собі сили для оптимізму, для бадьорості, для любові та терпіння. Міцного здоров’я всім. Світлого й доброго настрою». З таким настроєм жінки й розпочали приготування пасок.
Священик окропив святою водою працівників, приміщення хлібозаводу, діжі з опарою та з горою солодких родзинок, усі цехи виробництва, хлібопечі, форми для виготовлення пасок та готову продукцію. Освячені, з вкладеною виробниками частинкою тепла, любові й натхнення, чекатимуть паски на своїх покупців.
Керівництво ПАТ«Балаклійське ХПП» щиро вітає своїх працівників та жителів Харківщини зі святом Христового Воскресіння та бажає всім чудового весняного настрою, душевного спокою, злагоди, достатку, віри. Нехай Великдень стане святом духовного очищення і добра. Христос Воскрес!

15 Квітень 2014
У Балаклії відзначатимуть “святковим” ярмарком День Незалежності, 350 річчя м. Балаклія та 90 річчя Балаклійського району.

24 серпня жителі та гості нашого міста, нашого району урочистими та театралізованими святковими заходами відзначили державні свята та визначні дати нашого краю – День Незалежності України, День Державного Прапора, 350-у річницю заснування Балаклії та 90-річчя Балаклійського району.

Вранці жителі Балаклії завітали на “святковому” ярмарку продовольчих та промислових товарів, яка прошла на вулеці Жовтнева, на майдані ім. Казмірука, біля будівлі райдержадміністрації, відбулся конкурсі краси в якому взяли участь чарівні представниці Балаклійщини. Уперше в Балаклії були влаштовані поросячі перегони. Ярмаркові намети, прикрашені за українськими традиціями, навколо лунають пісні та відбуваються театральні інсценівки. Так зустрічали представників місцевих громад.
"ПАТ "Балаклійське хлібоприймальне підприємство" активно приймає участь в житті району. Короваєм зустрічали шановних гостей: перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та почесний громадянин Балаклійського району депутат Харківської обласної ради Михайло Мартинов, голова Балаклійської районної державної адміністрації Іван Столбовий та голова Балаклійської районної ради Степан Масельський.

25 Серпень 2013
Вівсяна випічка - від ПАТ «Балаклійське ХПП»

Ідучи назустріч споживачеві, ПАТ «Балаклійське ХПП» пропонує два нових види смачної, а головне, корисної випічки. У фірмових магазинах і торговельних точках підприємства ви можете придбати вівсяне печиво і вівсяний хліб. Упевнені, що наші новинки будуть до смаку тим, хто сповідує здоровий спосіб життя, намагається уникати надмірно калорійної хлібобулочної продукції, хто прагне підвищити захисні сили організму, збільшити його енергетичний потенціал.

На думку дієтологів, овес - один з найкорисніших для нашого здоров’я злаків. Він регулює жировий обмін, позбавляє від шлаків і знижує рівень цукру в крові. Про це, як і про здоровий спосіб життя в цілому, люди стали замислюватись усе частіше. Подібні думки породжуються, зокрема, незадовільним станом довкілля – загазованість, різкі температурні коливання тощо. Додайте до цього шкідливі звички, стреси, недостатній сон – і вам захочеться терміново вийти з цієї ситуації. І перший крок треба зробити вбік правильного харчування, взявши за мету мати на своєму столі вівсяний хліб і…вівсяне печиво.
Овес багатий ефірними оліями, містить вітаміни В1, В2, В6, каротин. У вівсі містяться магній і калій, хром и фосфор, марганець, залізо, нікель, йод, фтор і цинк. Вівсяне зерно багате на сіру.

Навряд чи хтось стане спростовувати той факт, що овес – благородний продукт, який зберігає в собі вікові секрети здоров’я і краси. Поєднавши споживання вівсяної випічки з помірним фізичним навантаженням, ви невдовзі відчуєте в собі позитивні зрушення. Особливо їм порадіють жінки, оскільки овес зміцнює нігті, омолоджує шкіру, робить розкішним волосся. Це не завадить і чоловікам, бо всім і завжди хочеться довго не старіти, викликати захоплюючі погляди замість співчутливих.
Ми вас переконали? Тоді швидше до крамниці! Природа мудріша за нас. Скористаймося з її дарів!

20 Серпень 2013
«Балаклійський хліб» змінив своє «обличчя»

З продукцією торгової марки «Балаклійський хліб» жителі Борівського району знайомі вже більше року ?, асортимент хлібобулочних виробів, представлений цією маркою, - широкий, тому багато людей зробили вибір сорту хліба на свій смак.
І хоча кіоск, у якому продавалася продукція ТМ «Балаклійський хліб», був не дуже показний на вигляд, людей приваблювала сама продукція, з самого ранку біля кіоску можна було побачити чергу. Вранці 11 липня на постійних покупців балаклійського хліба чекав сюрприз - двері ласкаво відчинив новий красивий магазин із яскравою вивіскою. На відкриття були запрошені перший заступник голови Борівської райдержадміністрації Володимир Могильов і Борівський селищний голова Олександр Тертишний. Гостинно, із короваями, їх зустрів директор ТОВ "Балаклійське хлібоприймальне підприємство" Субач Олександр Васильович.

Приємно відзначити, що в магазині змінилося не тільки «обличчя», а й значно розширився асортимент товару, в найближчих планах керівників - поставляти кондитерські вироби, молочну продукцію. Незмінними залишилися продавчині Гребенкіна Наталья та Хохрякова Світлана - завжди привітні, люб’язні.
Які переваги має ТМ «Балаклійський хліб», чим може привабити ця продукція покупців, розповів директор ТОВ «БХПП»
- Балаклійський хлібозавод (ТМ «Балаклійській хліб») заснований в 1934 році і на сьогоднішній день є одним з небагатьох підприємств в Україні, які зберегли традиційну рецептуру виробництва високоякісних хлібобулочних виробів з використанням виключно натуральних інгредієнтів. Хлібозавод входить до агропромислового холдингу, що дозволяє виробляти продукцію із самостійно вирощеного зерна і високоякісного борошна. До складу заводу входить хлібобулочний і кондитерський цех. За забезпеченням належної якості продукції, що випускається на Балаклійському хлібозаводі, стежить акредитована лабораторія. На сьогоднішній день завод виробляє близько 100 найменувань хлібобулочних і кондитерських виробів. В асортименті підприємства – і "класика" радянських часів ("цеглинки", житній хліб, калачі, булки), і новинки (заварні сорти хліба, хліб із родзинками, сиром, кропом, насінням кунжуту, льону тощо). На заводі можуть виготовити на замовлення здобу (короваї, пироги) і кондитерські вироби (різноманітні тістечка, круасани, рулети, торти, печиво). Технологи хлібозаводу постійно працюють над розширенням ассортименту з метою максимального задоволення запитів споживачів продукції. Підприємство має власну роздрібну мережу, яка обслуговує понад 38 населених пунктів, також продукцію цього підприємства можно придбати в Харкові, Змієві та районі, Барвенкові, Первомайську. Хто ще не знайшов поставщика якісного, доброго, смачного хлібу до родинного столу запрошуємо скуштувати продукцію ТМ «БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ХЛІБ»

20 Липень 2013
На хлібозаводі освятили паску

На хлібозаводі освятили паску

Великоднім дивом здалися кореспондентам «Вістей Балаклійщини» паски, дбайливо випечені ТОВ «Балаклійське ХПП». Перша партія пасок надійшла у продаж 29 квітня – і розійшлася вже в першій половині дня. Напередодні найвеличнішого свята православних християн – світлого Христового Воскресіння – підприємство, за доброю традицією, освятило пасхальну опару, а також уже готові паски, які надходять у торговельну мережу району та області. Окропив свяченою водою великодній хліб Благочинний отець Дмитро Ларцев. У дарунок від підприємства йому вручили ексклюзивний варіант паски. Він, у свою чергу, пообіцяв передати її дітям воскресної школи.

Важливо знати, що паска, спечена в цехах ТОВ «Балаклійське ХПП», – винятково з натуральних інгредієнтів. Її вчиняють, щонайперше, на якісному борошні, додають справжнє масло, справжню сметану, справжнє молоко, яйця, сир, цукор, родзинки, мигдаль, лимон, курагу, мед й інші смаколики.
Узагалі підприємство цьогоріч гідно попрацювало й над асортиментом пасок, і над рецептурою, й над їх зовнішнім виглядом. Слід зауважити, що балаклійська паска – надзвичайно презентабельна, різниться за формою, має стильну якісну упаковку, що також не менш важливо.
Так, за словами менеджера з продажу готової продукції Наталії Левіної, ТОВ «Балаклійське ХПП» випікає паски чотирьох видів: це паска «Святкова», вагою 100, 300 та 600 грамів, яка виходить уроздріб по 3,20, 7,50 та 12 гривень, паска «Домашня» – 300, 400 та 600 грамів за ціною, відповідно, 15,50, 19,50 та 27,50 гривні, паска «Творожна», яка йде з додаванням сиру, вагою 450 грамів та за ціною 32 гривні, і, нарешті, довгоочікувана сирна паска, якій дали врочисту назву «Торт «Пасхальний», вагою 300 та 500 грамів за ціною 30 і, відповідно, 55 гривень.
Відрадно, що балаклійську паску вподобали не лише в Балаклії, її реалізовують у торговельній мережі Борової, Барвінкового, Первомайська та, звичайно ж, обласного центру. До слова, радіємо за місцевого виробника – в Харкові нашу паску просто розмітають. Ось бачимо, як до крупних супермаркетів, які, до речі, постійно співпрацюють з ТОВ «Балаклійське ХПП» у напрямку закупівель хліба, а також інших торговельних точок Харкова відправляється чергова партія великодніх пасок, у тому числі, користується попитом і сирна – дуже красива й апетитна.
Закони ринку змушують виробника до самовдосконалення. Він намагається втілити в своїй продукції всі найкращі традиції й найкращі новації, врахувати найтонші смаки й забаганки споживача. Та найважливіше, напевно, те, що балаклійська паска випікається зі щирою любов’ю й світлими побажаннями добра й благополуччя кожній родині, зізнаються на підприємстві.
Іще раз нагадаємо, що готові паски освятили. Освятили й великодню опару. Отець Дмитро Ларцев пройшовся цехами хлібозаводу й благословив трудовий колектив на благодатну працю – плекати хліб насущний.

17 Травень 2013